A pénzmaffiát eltiltották?

leninfiuk.JPG▐ Sorost, Posnert és társait a «Dun and Bradstreet Report»-ok szerint eltiltották az amerikai tőzsdétől. A New York Circuit Court-on is van ítélet. Posnert Clevelandban itélték el manipulációért és eltiltották bármilyen üzleti tevékenységtől. A bíróság kötelezte, hogy minden üzleti tevékenységével hagyjon fel és vállalkozásait el kellett adnia. Erről ügyvédeim részletesen beszámoltak Clevelandban, évekkel ezelőtt, mert ott a mintegy 50 egészen nagy vállalat, volt köztük olyan acélgyár, aminek 5 ezer alkalmazottja volt, tönkre ment miattuk.

De a magyarországi parlamenti elit annál ostobább, hogy ebből tanulna, inkább sorba állt, és segítette kirámolni az országot, mert azok már csak ide jöhettek ügyeskedni.

Mivel nincs ügyészség, rendőrség, bíróság, szabadon garázdálkodhattak. Nem véletlen, hogy Mogilevics is ebben a mocsárban tanyázott évekig. Itt is maradt volna, ha Kanadában és az USA-ban nem néznek a körmére, mert géppisztollyal lőtték egymást Kanadában és raboltak a tőzsdén az USA-ban. Onnan szorították ezt a panama-operettrendszert, hogy Magyarországról távozzanak. A média pedig pénzügyi guruságról zengedezik az anyaországban,
meg ügyeskedésről. Mindenki ügyeskedik. Még a rendőrnek is beleesik a rablást követően a zsebébe pár száz ezer. Ha már a főnököknek repkedhetnek a milliárdok?

A csehek ezt előre tudták. A jelenlegi köztársasági elnök kitiltotta Sorost és embereit Csehországból és kijelentette, hogy nem engedi meg, hogy a cseh értelmiségi réteget fölvásárolják. Vagyis Magyarországon csak fölvásárolt értelmiségiek vannak. A kormányzásra alkalmas maximálisan két tucat szakember pedig ki van szorulva a parlamenti pártokból.

Pedig fél év alatt meg lehetne ezt az állapotot fordítani. Ha kialakul a harmadik erő, akkor segítünk megalakítani a Nemzeti Megmentés Kormányát. Éppen itt az ideje. A nimbuszok akkor majd a leesett rendőrazonosítók helyett esenek le
a szedett vedettek gyakorló ruháiról. –Geönczeöl Gyula

—————–

♦ Kérdés, hogy mennyire hatásos nevezett maffiózók eltiltása, hiszen jól tudjuk, hogy Soros és társai a Rothschild-féle Illumináti újvilágrendszer ügynökei. Félő, hogy botrányos mesterkélésüket — országok gazdasága, vállalatok tönkretétele — hátúlról mindig megvédik a pénzvilágban. Az, hogy a körmükre koppintottak? Csak színjáték, mert Soros “Quantum Fund”-jában legalább 10 milliárd US dollár van, amiből sok mindenki megvásárolható, még hangoskodó ügyvédek is. Nagy suttyomban folytatják, amit eddig is tettek.

Nem láttuk, hogy amikor spekulációjával Soros annak idején tönkretette az angol bankot, (Bank of England) a hatóságok nemzetközi bíróság elé állították volna! -TJ

Reklámok
Explore posts in the same categories: pénzvilág, Társadalom

%d blogger ezt kedveli: