Elő kell vennünk a seprűt!

kover-laszlo.jpgtobbpart.jpgKövér László: “Nagy Magyarország nem veszett el”

2007. július 8. — “Nagy Magyarország nem veszett el” – mondta Kövér László a Fidesz országos választmányának elnöke. “Magyaroszág határai lelkünkben húzódnak” – tette hozzá. A Fidesz, amikor kormányon volt, megkezdte a nemzet határokon átnyúló újraegyesítését. Azóta a jelenlegi hatalom a nemzetpolitikában is okozott károkat, de az ügy nem bukott el – hangsúlyozta.
Teljes cikk »

carrots.jpg▐ Köszönjük a sárgarépát Kövér elvtárs, meghasad a szívünk a meghatottságtól! Most amikor szabályos népirtásnak vagyunk szenvedő alanyai, most amikor már nem marad ipar, kereskedelem avagy agrárium magyar kezekben, most amikor Csonkaország végleges elsüllyesztésén dolgoznak szorgalmasan izraeliták által irányított politikusaink, Nagymagyarországról és “újraegyesítésről” beszélni a legnagyobb cinikus ostobaság, [amit nyugodtan nevezhetünk “gőzlevezetésnek”! Mert mit is adnak a kutyának, hogy ne ugasson? Csontot, hadd rágja!]

Kövér úrtól és az egész fideszes vezérkartól a MAI helyzet megoldását-orvoslását várják mindazok, akik még mindig hisznek abban, hogy a Fidesz képes bármilyen cselekedetre. A MAI tényleges lenin.jpgnemzeti tragédiát átélvén Csonkaországban, Nagymagyarország felemlegetése a butaság non plus ultrája, ami megbomlott agyra utal. Ha Kövér és társai még mindig csak szentimentális szemkitörléssel igyekeznek magukat jó fiúnak feltüntetni, követelni kell az egész “ellenzék” felszámolását. Elő a seprűt! Ha Lenin tudott seprűzni, akkor mi magyarok is! Vissza kell vonni minden egyes képviselőnek a megbízatását. Tünjenek el végre a megérdemelt süllyesztőben.– M.É.

Explore posts in the same categories: hazugság, Magyar szemmel, Politika, Társadalom, Trianon

%d blogger ezt kedveli: