Már Hajdúszobolszón vannak…

▐ “Az Uniós csatlakozás előtt nagy terjedelmű cikkek jelentek meg, a “történelmi lehetőségről”, hogy eljött az idő, amikor a románok végre a Tiszáig terjeszkedhetnek és így megteremthetik “őseik” Nagy Romániáját.”

Erdély és Partium történelmi magyar városainak, kulturális életének, világszerte híres üdülőközpontjainak tönkretétele után a románokat most Kelet- Magyarországra hajtja telhetetlen mohóságuk, hogy azt is ellepjék, leigázzák. Felháborodva tapasztaltam, hogy Hajdúszoboszló neves, teraszos éttermeinek zenei repertoárjában egyre gyakrabban jelenik meg román zene Manelétől a hip-hopig, de ami a legborzasztóbb, hogy a magyar vendégek rajongással táncolnak a balkáni zenére, elfeledve, hogy nem is volt olyan rég, amikor a román hadsereg Budapestig dúlta Erdélyt és Magyarországot.
ELLEPIK BIZONY ha van elég magyarnak nevezett ember aki elkótyavetéli ingatlanát az oláhoknak! LEIGÁZZÁK BIZONY könnyen, ha magyar vendégek, magyar étteremben kecskepásztor zenére szórakoznak.

De ne az oláhokban, hanem saját hajmeresztő butaságunkban keressük a bajt!! Ha mi ennyire életképtelenek vagyunk, nem érdemeljük meg még a megcsonkított-megnyomorított kis országunkat sem. Semmi nem változott 1918 óta, amikor a magyar baka volt az egyetlen Európában, akit unilaterális fegyverletételre lehetett rávenni. (Kun Béla honvédelmi minisztere a zsidó Linder Béla: “Nem akarok többé katonát látni!”)

A tomboló oláhok soviniznusának jelenségei, különösen külföldön folytatott propagandázásai mindig újabb hányingerrel töltenek el. Ez alkalommal, 2007-ben viszont telhetetlen és pénzéhes magyaroknak köszönhetik területi terjeszkedésüket. A Dunántúlt már régen eladták zsebszerződésekkel nyugati idegeneknek. Judapestet kiárúsították a zsidóknak. Most Kelet-Magyarországot adják el ÖNKÉNT a telhetetlen gyomrú oláhoknak.

Végül, szerencsésnek mondhatjuk magunkat, ha egy magyar Palesztinában eltűrnek kis gettókban magyart IS. /forrás Nemzeti Hírháló/

  ►A témához:
◘„A Dnyesztertől a Tiszáig”
◘ Az amerikai Román Nemzeti Liga elnökének levele Románia vezetőinek

Reklámok
Explore posts in the same categories: Országrablás, Trianon

%d blogger ezt kedveli: