Új gondolkodásmód vagy gőzlevezetés?

orban_macho.jpg▐ 2007. július 21. – Elképesztőnek találom, hogy Orbán Viktor még mindig nem jött rá az alap igazságra: nem lehet “mindenkinek mindene” lenni. Elvek nélkül mindig csak csúszómászó maradhat. Senki nem lehet egyszerre, nemzeti, “demokrata”, tőkés párti és szociális. Megint a cionbolsi tábornak udvarol teljesen feleslegesen, miközben saját követőinek még egy nyomorult gazdasági nyilatkozatot is képtelen kiadni. Programról már nem is beszélve!

Egyébként fogalom zavarban is szenved, mert egyik percben kijelenti hogy ő jobboldali, ugyanabban a bekezdésben meghazudtolja, hogy létezik jobb-baloldal. Lehetséges ilyen viszonylag fiatal korban is az Alzheimer-betegség??

Orbán: “Az új jobboldal nemzeti, demokrata, versenypárti és szociális. A Fidesz kettős állampolgárságot adna a határon túliaknak.”

“Európában új politikai gondolkodásmód alakult ki, ezzel szemben Magyarországon még mindig a régi, provinciális gondolkodás jellemzi a kormány politikáját” – jelentette ki Orbán Viktor Tusnádfürdőn. A Fidesz elnöke szerint nemzeti, demokrata, versenypárti és szociális új jobboldalt kell hazánkban is létrehozni. Orbán azt is bejelentette: a Fidesz, amint alkalma lesz rá, megadja a kettős állampolgárságot a határon túli magyaroknak.

Teljes cikk »

Explore posts in the same categories: Politika, Propaganda

%d blogger ezt kedveli: