Börtönbüntetés tiltakozásért?

two-priests-to-jail.jpg

Idejutottunk! A nagy, az emberséges, a hatalmas, az igazságos Amerika kormánya átvette a jól bevált kommunista módszereket, és ugyanúgy bebörtönöz papokat, mint a sztálin-időkben tette Rákosi. Ugye emlékszünk még Mindszenty bíborosra, és a magyar papok százaira?

▐ Tucson, Arizona — 2007. október 17-én két katolikus papot elítélt egyenként 5 hónapi fegyházra, mert levélben tiltakoztak az arizonai Fort Huachuca titkosszolgálat katonai bázison polgári személyek részére adott kiképzések ellen: ►”hogyan lehet foglyokból hatásosabban kiszedniiab2.gif vallomásokat”. Rágalom? Túlzás? Kérdezzétek meg G. W. Bush elnököt vagy Ms Rice külügyi titkárt: “Amerika nem kínoz embereket! Amerika csak felfokozott vallatási módszereket alkalmaz.”

barbara-fast.jpgA papok a Fort Huachuca parancsnokának Barbara Fast vezérőrnagy részére akarták átadni a tiltakozó levelet. B. Fast, aki nyilván nem dicsekedhet gyöngéd, megértő női lélekkel, előzőleg Irakban volt a katonai titkosszolgálat feje, az Abu Ghraib börtönben elkövetett kegyetlenségek idején.

A fenti képen látható papokat a levél felolvasása után egyenesen a börtönbe vitték. Vajon a Vatikánban a pápa melléjük áll? … ◘

►A teljes angol nyelvű cikk itt olvasható.

Reklámok
Explore posts in the same categories: Háború, hírek, USA

Címkék: ,

Both comments and pings are currently closed.


%d blogger ezt kedveli: