Jogos-e a lázadás?

prison.gif“A lázadás, mégpedig a jogos lázadás társadalmi okait kell szerte a világon megszüntetni, hogy ne kelljen egyetlen nemzetnek sem a belső társadalmi feszültség levezetése végett háborút kezdeményezni, sem pedig mások háborús vitájába beavatkozni.

Ne a kései és idegenből bevándorolt “új honfoglalóké” legyen az ország, hanem a nemzeti erők friss megmozdulásából szülessék meg végre az a dicsőségesebb uralom, amely kitakarítja az állam területét minden idegenszerűség szennyétől, hogy a magyarság végre már tisztán, önmaga természeti törvényei alapján élhessen örök történelmi hivatásának.

Amíg egyetlen magyar ember éhezik ebben az országban, addig egyetlen idegen se lakhasson jól magyar kenyérből. Amíg egyetlen magyar ember rongyokba kénytelen öltözködni, addig egyetlen idegennek maradt bevándoroltnak se jusson a rongynál több a magyar munka eredményeiből.

Régi mondás az, hogy “az Isten törvényei ellen vét, aki vérét megtagadja”. De ki tudnán felmérni azok bűneit, akik közjogi rendszerünk szabadelvű szabályozásával olyan “alkotmányos rendet” varázsoltak elő, hogy a magyar vér ellen való vétkezésnek büntetés alá nem eső lehetőségeit is belebújtatták a törvény tekervényeiben?” — Berzy József, Honpolgárság és Honvédelem

Reklámok
Explore posts in the same categories: 1956-2006, népfelkelés

Címkék: , ,

Both comments and pings are currently closed.


%d blogger ezt kedveli: