A kegyetlen isten parancsa

◘ “Ébredj Izrael Istene! Látogasd meg az összes gójokat! Ne légy irgalmas egy vétkező iránt sem! emészd meg őket haragodban, emészd meg, hogy ne legyenek: hadd tudják meg, hogy Jákób felett Isten uralkodik a föld végső határáig.” (Zs. 59:5, 14.)

tora-tells.jpgAz ószövetségi nácizmus könyörtelen és nem ismer emberséget. Vegyétek észre, hogy a huszonnegyedik órában vagyunk. Két lehetőségünk van: /1/ behódolunk és minden úgy lesz, ahogy ők elképzelik; /2/ Ellenállás. Ezt a második lehetőséget teljes világégés és pusztulás nélkül nem tudom elképzelni. Már túl késő ahhoz, hogy ennek a világhódító nemzetnek “demokratikus” eszközökkel kicsavarják a kezéből a hatalmat. Politikai, szellemi és egyeduralma kőbevésődött: szemünk előtt teljesedett be a teljes világterror. Minden emberi szabadság, szépség, szellem elpusztul, — nincs több Haza és elpusztulnak a nemzetek. Az ötmilliárdnyi rabszolga embertömeg felett 15 milliós kiválasztott uralkodik, amely beteljesítette a Tóra jövendöléseit és valóban urrá lett, minden nemzetek fölött.

◘ “Az Úr téged fejjé tesz és nem farokká. Egyedül te leszel felül és te nem leszel alul.” (Mózes V. 28: 12,13.)

◘ “Ama királyok napjaiban az egek Istene egy királyságot alapít, amely sohasem pusztul el. Minden hatalom csak néki szolgál és néki engedelmeskedik (Dániel 7:28)

Reklámok
Explore posts in the same categories: vallás, Világ, zsidóság

%d blogger ezt kedveli: