Üzenet otthonról

zsin3.jpg

Budapesti zsinagóga – mindenki ott van, aki “valaki” és nem hinném, hogy a magyar nemzet megmaradásáért “imádkoznának”: Orbán, Gyurcsány, Sólyom… Ha Antall József élne, ő is ott ülne köztük!

*

▐ Véleményem szerint az Antal féle kifejezés “tetszettek volna forradalmat csinálni” most sokkal időszerűbb, mint valaha. Talán Antall megengedte volna a “forradalmat”?

Egy beképzelt, gyűlölet-vallást követő házatlan, hazátlan népség tudatosan vásárolja fel a legszebb és legjobb magyar területeket olyan iramban, hogy az kétségbeejtő. Mi, akiknek ősei itt éltek évszázadokon át, most másodrendű polgárai lettünk a hazának, — zsidók és cigányok mögött, — mert ők vannak “kisebbségben”. Igaz, a szemünk előtt megy az országhódítás, amit Marschalkó is leírt! Nem hiszem, hogy ennyire vak lenne a nemzet! Továbbra is szolgálják Gyurcsányt!? És ha nem lesz több Gyurcsány, vajon kik jönnek helyette? Ál-nemzetiek, akik továbbra is a magyar földet, értékeinket felvásárlók érdekeit képviselik, különben soha nem kerülnének be az Ország Házába. Azt mondják: “minden nemzetnek olyan kormánya van, amilyet megérdemel.” Valóban igaz lenne ez? Ezt érdemelné a magyarság? Ha tátott szájjal várják a végzetüket, akkor valóban megérdemlik! A birka is küszködik az életéért, de ezek, már azt sem! 😦 Ez így, nem mehet sokáig, mert mi gyorsabban fogyunk, mint amilyen iramban ők szaporodnak. ♦ — Budapestről

Reklámok
Explore posts in the same categories: HAZAI LEVÉL

%d blogger ezt kedveli: