Még most is hisztek nekik?

orbanviktorlantos Az elcsatolt véreink állampolgárságának visszadását kormányon és ellenzékben is akadályozó atlantista-cionista Németh Zsolt olyan aljassághoz folyamodott, ami a műellenzéki párt házatáján is ritkaság és teljes mértékben a Gyurcsány-banda sajátja. Az alkoholista fideszes, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke levélben köszönte meg a visszavonuló, Nicolae Ceausescu egykori román diktátor keményvonalas támogatójaként ismert Tom Lantosnak a határon túli magyarság érdekében kifejtett tevékenységét (! Tovább »

▐ Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke levélben köszönte meg az amerikai kongresszusi képviselőségtől visszavonuló Tom Lantosnak a határon túli magyarság érdekében (sic! ????) kifejtett tevékenységét.

“Ön nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az Egyesült Államokban megértsék és támogassák a határon túli magyarokat abban a küzdelemben, amit identitásuk megőrzéséért folytatnak” – írta a Fidesz külügyi kabinetjének vezetője. Németh Zsolt úgy fogalmazott, hogy “Magyarország egy igaz barátja vonul vissza a kongresszusból”. (mti)

ceausescu_palace.jpg

A régi szép időkben Ceausescu ebben a palotájában fogadta vendégül a Lantosékat, akik alig jutottak szóhoz az elragadtatástól és Romániában az emberi jogok tiszteletben tartásától!

►A föld már nem bírhat el ennyi aljasságot és hazugságot! -tj

Reklámok
Explore posts in the same categories: Társadalom

%d blogger ezt kedveli: