Jó tudni!

dog 

◘ Tudta-e Ön, hogy a parlamenti képviselők összesen havi 360 millió forint fizetést kapnak a büdzséből?

◘Tudta-e Ön, hogy hazánknak évente több mint 10 milliárd forintjába kerülnek a politikusok?

◘ Tudta-e Ön, hogy a legjobban kereső mezei képviselők havonta 1,5 millió forint fizetést kapnak?

◘Tudta-e Ön, hogy hazánkban conseil des ratsmintegy 40 ezer politikus van?

◘ Tudta-e Ön, hogy 36 kormánytagot tartunk el?

◘ Tudta-e Ön, hogy a 386 parlamenti képviselő eredetileg a történelmi Magyarországot képviselte, nem a jelenlegit, amely csupán harmada a Trianon előttinek?

◘Tudta-e Ön, hogy közel 34 ezer polgármester, önkormányzati képviselő, valamint fővárosi és megyei képviselő van, akiket a közvagyonból tartunk el?

◘ Tudta-e Ön, hogy a nemzeti és etnikai kisebbségek “parlamentjének” 399 fizetett kisebbségi képviselője van?

◘ Tudta-e Ön, hogy a képviselők jelentős része gyakorlatilag semmilyen munkát nem végez, a parlamentben ülő honatyák közül nem egy akad, aki évek alatt mindössze egyszer szólt hozzá valamihez?

◘ Tudta-e Ön, hogy Toller Lászlónak (MSZP) eddig 12 millió forint munkadíjat utaltak ki, miközben kómában fekszik, ergo dolgozni sem tud?

◘ Tudta-e Ön, hogy Rogán Antal (Fidesz) úgy vett fel rendszeresen adómentes szállás-költségtérítést Budapesten, hogy volt saját lakása a fővárosban?

vultures◘ Tudta-e Ön, hogy Szili Katalin (MSZP) úgy kapott útiköltség-térítést, hogy az őrezred utaztatja, amúgy is állami pénzen?

◘ Tudta-e Ön, hogy a magyar igazságszolgáltatás olyan váderedményességi mutatóval dolgozik, mint a félkemény és kemény diktatúrák?

◘ Hogy akit ma Magyarországon megvádolnak, azt szinte biztosan el is ítélik?

◘ Tudta-e Ön, hogy 1988 (az még bőven proletárdiktatúra!) és 2002 között összesen nem oszlattak annyi tüntetést, mint azóta?

◘ Tudta-e Ön, hogy miközben a képviselők adózatlanul veszik fel évek óta a sok száz millióra rúgó “költségtérítéseket”, Európában Magyarországon a legmagasabbak a béreket terhelő adók és járulékok?

◘ Tudta-e Ön, hogy Lengyelországban 10, Csehországban 18, míg Szlovákiában 26 százalékkal nagyobb a nettó bér, mint Magyarországon? Ez a családi kedvezményekkel további 8-10 százalékkal emelkedhet. Franciaországban egy közepes jövedelmű, házas, két gyermeket nevelő dolgozótól mindössze 7 százalékot von le az állam, míg nálunk akár 40-50 százalékot is.

És Ön szerint mennyi kárt okoznak még hazánknak a politikusok? ◘

►Hunnia.org 

Reklámok
Explore posts in the same categories: gazdasági élet, HAZAI LEVÉL, Társadalom

%d blogger ezt kedveli: