Lehullott az álarc?

Morvai a Gárda feloszlatása mellett – állítja a helyi Jobbik-elnök
Nem írta alá a Magyar Gárda betiltása elleni tiltakozást Morvai Krisztina, mondván, hogy ***nem ismeri a Gárda céljait, és nem is ért egyet a betiltást ellenzőkkel, annak ellenére, zsmorvaigondolkodik.jpghogy előtte nyilvánosan ígéretet tett erre. *** Az eset Törökszentmiklóson történt, mikor az ex-MSZP-s polgármester meghívására tartott előadást, melyről kitiltották az aláírásgyűjtőket – állítja a Jobbik helyi elnöke.

A múltkoriban történt, hogy egy alföldi kisváros fideszes, ex-MSZMP-s polgármester asszonya úgy döntött, hogy gyengülő pozícióját Morvai Krisztinával és az ő önvédelmi oktatásával erősíti meg.
Egy Szolnoktól Debrecen felé 20 km-re fekvő kisvárosról van tehát szó, ahol Morvai Krisztina meghirdetett előadása a nemzeti önvédelem címet viselte. Eközben hazafiak egy csoportját, akik a Magyar Gárda feloszlatása ellen gyűjtöttek aláírást, a polgármester asszony kitiltotta az épületből. Igen, mert a Gárda nem tartozik a témához, a Fidesz pedig nem vállal vele közösséget – áll a levélben, a szerző szerint pedig ezen a környéken kell keresni Morvai Krisztina CJB-ből való kilépésének okát.

Vass szerint “a Morvai előadását követő lakossági fórumon számon kérő kérdésre Balóné Krisztina 400 embert csapott be, mikor a polgármester asszonnyal együtt megígérte, hogy alá fogja írni az ívet. Magyarul hazudott, mert később nem írta alá, a fideszes polgármester hölgy pedig áthúzta a nevét. ”

► Tudtam, hogy a FIDESZ nem fog csalódást okozni! Ami pedig a “magunkfajta és a magukfajta,” háztartásunkban is elhíresült szójárást illeti: mindenkinek kellemes emésztést. Amikor egyesek megkérdezték e sorok íróját, hogy miért nem állok ki Morvai Krisztina mellett, azt válaszoltam, hogy ***nem ismerem a hölgy céljait.***– tj

Reklámok
Explore posts in the same categories: fidesz, morvai, magyar gárda,

%d blogger ezt kedveli: