"Magyarországi baloldal geneológiája és szociológiája"

/kép: akasztások, 1919/

▓  Ismertetni kellene azoknak a névsorát, akik az 1956-os Magyar Szabadságharc leverésében való részvételük miatt a, “Munkás-Paraszt Hatalomért és a Szocialista Hazáért” c. kitüntetéseket kapták meg. Ennek okán, ezek leszármazottai felvételi vizsga nélkül kerülhettek be a magyar felsőoktatási intézményekbe, ahonnan senki nem merte őket kibuktatni. De az ilyen kedvezményes eljáráshoz elég volt egy olyan nagyszülőre hivatkozni, aki résztvett az 1919-es Bolsevik Tanácsköztársaságban. Tehát ez a ” fiatal neo-bolsevik” és kitanult nemzedék már generációs nemzetáruló ősöket illetve felmenőket mondhat magáénak.

Mivel az elsődleges szocializáció helye a család, ezért értékrendjük is ennek megfelelően alakult. Ők a magyar politikai élet és gazdaság meghatározó figurái. A magyar PROLISZTOKRÁCIA.

Azonosítani kell ezeket a személyeket! Tudom, hogy ez kényes téma! S hogy válaszokat kapjunk a XXI. század magyar politikai erkölcs miértjére, a politikai élet szereplőinek magatartására és az őket vezérlő elvekre, bizony bele kell kaparászni a múltba. A jelen nem értelmezhető -ezeknek a személyeknek a geneológiája és szocializációja nélkül. Szeretném, ha egyre többen támogatnák azt, a törekvésemet, hogy keressük meg azokat a személyeket, akik a

“Nincsenek őseink csak proletár hőseink. Ott tiszteljük a nemzeti múltat, ahol komiszár őseink vonultak szétrúgni mindent, ami magyar és nemezeti.”

Családi hagyományokból indítattva alkotnak szellemi maffiát és telepednek rá a magyar jelenre. ◘

Bodó Kirchsteuer Attila

(akinek osztályidegen nagyapját még a sírból is kiásták a kommunisták)

Reklámok
Explore posts in the same categories: Magyar szemmel

%d blogger ezt kedveli: